Final.png

Atelier Craquelé in Leuven

 

Samen met 2 collega-keramisten richtten we een nieuw keramiekatelier in Leuven op: Atelier Craquelé, waar een ruim aanbod wordt voorzien:

Wil je kennismaken met het draaien? Dan is een proefdraailes ideaal: onder begeleiding maak je je eerste creatie die je later afgewerkt kan komen ophalen.
Ben je gebeten en wil je het draaien echt onder de knie krijgen? We bieden lessenreeksen voor beginners en voor (licht) gevorderden. Je wordt tijdens deze lessen volledig ondergedompeld in de technieken voor centreren, draaien, vormgeving en afdraaien.
Daarnaast zijn er ook de workshops draai-initiatie en porseleindraaien. Maar je hoeft geen draaier te zijn om met klei te kunnen creëren, integendeel! Opbouwwerk en mallen bieden oneindig veel mogelijkheden. Ontdek ons aanbod, ook voor de jongsten onder ons!
Keramiek is een traag medium en oefening baart kunst. Daarom bieden we ook vrije atelierdagen aan: je reserveert een plaatsje aan de draaischijf of aan de opbouwtafel en oefenen maar! De technieken die je tijdens een lessenreeks of workshop hebt geleerd, kan je op die manier verder onder de knie krijgen.
Op vraag en op maat: ben je op zoek naar een leuke teambuilding of een vrijgezellenactiviteit? Neem contact met ons op en we werken samen een formule uit die voldoet aan jullie wensen!
In onze winkel kan je terecht voor leuke zelfgemaakte keramiek: als cadeautje of voor jezelf, kom zeker eens een kijkje nemen tijdens de vrije ateliermomenten!

IMG_1605.jpg

INDIVIDUELE BEGELEIDING IN MIJN ATELIER IN LOVENJOEL

In kleine groepjes van maximum 4 personen begeleid ik je persoonlijk, op je eigen niveau. Je krijgt de tips en technieken mee die voor jou van toepassing zijn, zodat je écht het gevoel hebt een stap verder te staan.

Tijdens de draaimomenten kan je ervoor kiezen om te draaien, af te draaien, te decoreren of te glazuren. Je maakt gebruik van de materialen die beschikbaar zijn in het atelier (klei, glazuren, tools,...).

Je kiest dus zelf je focus - als beginner of gevorderde!

Je beste stukken kan je laten bakken en glazuren (bak- en glazuurkosten worden apart verrekend).

- kom je alleen (dus privéles), dan bedraagt de prijs pp per uur 50€, dus 100€/2 uur

- kom je met 2 personen, dan bedraagt de prijs pp per uur 45€, dus 180€/2 uur

- kom je met 3 personen, dan bedraagt de prijs pp per uur 40€, dus 240€/2 uur

- kom je met 4 personen, dan bedraagt de prijs pp er uur 35€, dus 280€/2 uur

Ook formules op maat zijn mogelijk!

​Inschrijven kan door me een mailtje te sturen: ik neem contact op om de verdere formule en data af te spreken! 

-

 

Dominique.PNG
IMG_3738.JPG