top of page
Craquelé_2020-06-27.jpg

1 JULI 2020

GROOT NIEUWS !!!

Groot nieuws, het is zover!

 

Samen met 2 collega keramiek-lovers  open ik een eigen keramiekatelier in centrum Leuven: Atelier Craquelé !

 

Wat begon als een wilde droom (bij een aantal glazen wijn...) wordt nu werkelijkheid: Pascale, Kris en ikzelf hebben een plek gecreëerd waar keramiek (in de brede zin van het woord) centraal staat, maar waar ook jijzelf een hoofdrol speelt. Keramiek is namelijk fantastisch ;-)

We bieden cursussen en lessenreeksen. Ook creëren we op maat en op vraag. Vanaf september. Wees er dus snel bij!

 

Voor kinderen, voor volwassenen, om het even op welk niveau, je kan er je eigen ding in kwijt en ook even ontsnappen aan het hectische 'ik moet ik moet ik moet'-gevoel dat we allemaal (helaas!) zo goed kennen.

 

Voor ons aanbod en meer informatie kan je terecht op de gloednieuwe website

www.craquele.be

Uiteraard blijft ook Studio M'Artoo gewoon doorgaan met de dagelijkse activiteiten: privé workshops of lessen in mijn gezellige atelier in Lovenjoel blijven mogelijk: contacteer me gerust voor meer informatie!

En ja, af en toe probeer ik tussendoor nog eens zelf te draaien en nieuwe glazuren te ontwikkelen, een shop update volgt later!  ;-)

Lieve groetjes, hopelijk tot snel, in Lovenjoel of in Leuven!  :-)

X

Craquelé_2020-06-12.jpg

26 APRIL 2020

KERAMIEKNIEUWS IN CORONATIJDEN

Nu iedereen het zowat gehad heeft met de lockdown en de social distance verplichtingen die ook de komende periode nog voor een groot deel ons doen en laten zullen blijven bepalen, tijd voor wat leuke nieuwtjes!

Ik mis mijn cursisten en collega-keramisten, en compenseer de tijd die ik normaal gezien les geef (of zelf ook nog les volg!) nuttig in m'n atelier. Met als gevolg: heel wat nieuwe creaties in de webshop EN ook heel wat kortingen op bestaande producten!! Door de uitzonderlijke omstandigheden is levering gratis binnen een straal van 30 km rond Leuven! Een idee voor moederdag? ;-)

Ik zei het al, ik mis het lesgeven, het delen van kennis en verhalen, de  verrijking en de motivatie die de cursisten me keer op keer geven. Vandaar is er een 'masterplan' in de maak eens we terug van start kunnen gaan.

Vakantieplannen die in het water vallen? Verplicht om in eigen land te blijven? De ideale gelegenheid om te leren draaien! :-)

In de zomer plan ik elke week workshops in kleine groepjes, overheen meerdere dagen gespreid, in mijn atelier in Bierbeek.

Exacte data en formules worden nog uitgewerkt. Heb je interesse, hou dan zeker de nieuwsbrief in het oog!

Take care, veel liefs,

Elise

XXX

23 SEPTEMBER 2019

Whoop whoop, het is zover! De eerste zomer in mijn eigen atelier in Lovenjoel zit erop en al zeg ik het zelf, hoe fijn was dat! De zomerworkshops bleken een succes: de kleinschaligheid laat toe om individueel te begeleiden en de sfeer is top! In kleine groepjes van maximum 4 personen begeleid ik persoonlijk, op eigen niveau.

 

Je krijgt de tips en technieken mee die voor jou van toepassing zijn, zodat je écht vooruitgang boekt! Je kan ervoor kiezen om te draaien, af te draaien, te decoreren of te glazuren. Je maakt gebruik van de materialen die beschikbaar zijn in het atelier (klei, glazuren, tools,...) en kiest dus zelf je focus - als beginner of gevorderde!

Ondertussen ben ik ook volop aan de nieuwe collectie aan het werken en zijn er heel wat nieuwe artikelen beschikbaar op de webshop. Neem dus zeker een kijkje als je op zoek bent naar een origineel cadeau!

Oh ja, en op vraag en op maat kan uiteraard ook nog steeds ;-)

Ondertussen ben ik ook volop aan de nieuwe collectie aan het werken en zijn er heel wat nieuwe artikelen beschikbaar op de webshop. Neem dus zeker een kijkje als je op zoek bent naar een origineel cadeau!

Oh ja, en op vraag en op maat kan uiteraard ook nog steeds ;-)

14 april 2019

Na een fantastische start van Studio M'Artoo, de allereerste workshops waar vlijtig in werd gewerkt, een quasi volledige uitverkoop van mijn stock én nog enkele bestellingen te gaan, dank dank en nog eens dank aan iedereen! Nooit gedacht dat het zo'n vaart zou gaan! :-)

Ondertussen ben ik weer volop aan het werk en zijn er ook weer nieuwe artikelen beschikbaar (zie 'Shop') - moest je nog geen idee hebben voor moederdag bijvoorbeeld? ;-)

En last but not least: ik maak vanaf nu ook deel uit van het team van Markt1 in Rumst: een bruisend fris keramiekproject waar ik lessenreeksen zal geven aan beginners! Check zeker ook eens hun website: www.markt1.be!

Wil je leren hoe het écht moet en elke week een les krijgen aan de draaitafel om de knepen van het vak onder de knie te krijgen? Je eerste aperoset of vaasje eigenhandig produceren? Neem een kijkje op mijn pagina Workshops voor meer informatie! Bij mij kriebelt het alvast! :-)

bottom of page